Veband Comb.Beverdam & Zn 2012.

Zo liet Ik mijn 9 uitgeselecteerde doffers op een dag om tien uur s'morgens uit vliegen en liet ze ook lekker slenteren in de tuin en zag dat ze het druk hadden met de hortenisia maar dacht er geen kwaad van, nu daar ben Ik achter gekomen mijn duiven waren doodziek maar dan ook echt doodziek 3 stuks zijn er in totaal dood gegaan. Zat natuurlijk best in de rats heb in mijn omgeving een paar liefhebbers benaderd maar geen had wat over of te leen. Totdat Hans Beverdam (van de Com. Beverdam en Zn.) zie www.beverdam.eu  mij aansprak in de club en mij in eerste instantie een paar oude kweek doffers aanbood, wat natuurlijk geweldig is, zo'n aanbod van wie krijg je dat!. Zo kwam er van het één het ander we spraken elkaar enkele weken later weer, stelde Hans voor in plaats oude duiven, jonge duiven van hun te verkrijgen. Nu daar moest Ik eerst ééns over nadenken dus enige tijd later een afspraak gemaakt en het één en ander door genomen en zijn het eens geworden zo is de bedoeling om als SATELIET HOK te gaan fuctioneren, alle goede tot zeer goede duiven gaan na de vlieg carriére terug naar de Com. Beverdam en Zn. om daar verder te kweken voor jonge duiven voor de toekomst. Zo is er ook nog een zekere Peter van Fulpen uit het plaatsje Leuth die als ''BIJHUIS" gaan functioneren zie http://www.fulpenvanp.nl/ voor verdere informatie. Inmiddels zijn er dertien jonge duiven sinds 04-03-2012 naar mijn hok verhuist, uit Hans en Frank hun allerbeste kweekduiven ben zelf natuurlijk zeer nieuwschierig hoe het verder zal verlopen de duiven vliegen nu alle dagen hun rondjes door de lucht het ziet er tot dusver goed uit.

Duivenhok-Comb.-Beverdam--

De foto hierboven is het vlieghok van de Comb. Beverdam & Zn. Op dt hok hebben een groot aantal ouders en grootouders van de dertien jonge duiven, die Ik nu op mijn hok heb zitten, bewezen goed te kunnen vliegen en te kweken.

Kweekhok-Comb.Beverdam--Zn

Het zeer ruim bemeten kweekhok van de Comb.Beverdam & Zn. Van dit hok komen alle dertien jonge duiven uit de beste lijnen die de Comb. op hun hok hebben zitten.

   

advertenties

 

aanbiedingeising

 

lunenborg

 

huisman

Wie zijn online?

We hebben 8 gasten online